вівторок, 15 листопада 2016 16:40

Маріон Котійяр розповіла, як знімали інтимну сцену з Бредом Піттом

Маріон Котійяр розповіла, як знімали інтимну сцену з Бредом Піттом

Зірки фільму "Союзники" (Allied) Маріон Котійяр і Бред Пітт розповіли про роботу над картиною журналістам. В основному давати інтерв'ю доводиться Маріон, так як Бред звів своє спілкування з пресою до мінімуму - через те, що не хоче відповідати на питання про розлучення з Анджеліною Джолі.

"Він дуже хороша людина. Звичайно, він приголомшливий актор, але і характер у нього чудовий. З ним легко знайти спільну мову", - зізналася Котійяр.

Актриса зазначила, що працювати з Піттом було дуже легко - за винятком зйомок постільних сцен, в яких обидва відчували себе ніяково. Особливо дивною Маріон і Бреду здалася сцена, в якій їх герої віддаються любові на задньому сидінні автомобіля під час піщаної бурі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Бред Пітт вперше вийшов на червону доріжку

"Знадобилося багато практики, щоб все це виглядало природно. Ми багато репетирували, вчили мізансцени, щоб згодом все це дало нам свободу в кадрі. Коли ти точно знаєш, як буде рухатися твоє тіло, ти можеш спокійно грати і зосередитися на емоціях і почуттях свого персонажа, а не думати в паніці куди ж поставити ногу і що робити далі. Це незграбна і дивна ситуація ", - розповіла Маріон про той епізод.

Раніше Бреду Пітту приписували роман з Маріон Котійяр. Актриса і її чоловік спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Маріон Котійяр розповіла, як знімали інтимну сцену з Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі