середа, 10 жовтня 2012 16:27

Співачка Сара Брайтман буде готуватися для польоту в космос

Співачка Сара Брайтман буде готуватися для польоту в космос
На станції співачка планує провести десять днів Фото: fanpop.com

Британська співачка Сара Брайтман заявила, що полетить на Міжнародну космічну станцію (МКС) в якості космічного туриста.

"Я планую стати учасником космічного польоту і нещодавно я отримала від Роскосмоса підтвердження, що можу приступити до підготовки до мого польоту, деталі якого будуть найближчим часом визначені між Роскосмосом і партнерами по МКС", - заявила вона на прес-конференції в Москві.

Брайтон розповіла, що відправиться на МКС на борту російського корабля "Союз". На станції співачка планує провести десять днів.

"Я музикант, а не вчений. У січні 2013 року у мене виходить новий альбом, на підтримку якого в мене буде світове турне. За 15 місяців я планую об'їхати всі п'ять континентів, після цього мені належить шість місяців готуватися до мого польоту в підмосковному Зоряному містечку", - сказала Брайтон.

За словами співачки, в космос їй хотілося полетіти з восьми років, коли вона в 1969 році вперше побачила кадри про політ людини в космос.

"Я завжди хотіла полетіти в космос. Я росла тихою і скромною дівчинкою, і тоді навіть уявити собі не могла, що зможу здійснити свою мрію. Але зараз я розумію, що це можливо. В липні 2012 року я приступила до медичному огляду в Росії та отримала від медиків "добро" на майбутній політ", - поділилась співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер готується полетіти в космос

Брайтман - виконавиця популярної музики, а також одна з провідних світових виконавиць у жанрі класичного кросовера. Брайтман починала артистичну кар'єру як танцівниця, а потім стала зіркою мюзиклів "Кішки" і "Привид опери". По всьому світу продано більше 30 мільйонів CD і DVD Сари Брайтман, вона двічі - в 1992 і 2008 роках - співала на відкритті Олімпійських ігор.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Сара Брайтман буде готуватися для польоту в космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі