четвер, 27 жовтня 2022 05:41

Солістка гурту YUKO розповіла про відносини з батьками-росіянами

Екссолістка гурту YUKO, співачка Юлія Юріна за походженням є росіянкою.

Попри те, що народилася вона на Кубані, що в Росії, дівчина вважає себе українкою, виконавиця розповіла в програмі #Муз_Оборона.

Ще дитиною Юля співала українські пісні і цікавилася фольклором.

"У свідомому віці, у 18 років, переїхала до України. 2012 року я поступила на кафедру фольклору та народно-пісенного співу в Києві", – поділилася Юріна.

Автор: ТСН
  Росіянка Юлія Юріна стала українкою
Росіянка Юлія Юріна стала українкою

Рідні Юлії залишилися жити в Росії. За словами артистки, вони відмовляються вірити у реальність війни та геноциду українців, які влаштувала їхня країна. З батьком Юлія не спілкується вже декілька років, а мама й бабуся вірять лише пропаганді агресора, а не словам рідної людини.

"Спочатку мама казала, що все не так однозначно, як ми підносимо, а коли у них відключили Instagram, стала говорити, що українці самі себе вбивають. В мене не завжди вистачає на це терпіння", - поділилася Юріна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук з українськими захисниками звернулися до російських окупантів з передової

Коли рідні їй телефонують, то вона каже, що жива і зараз "повітряна тривога". Постійно проговорює, що це РФ напала на Україну.

Автор: ТСН
  Росіянка Юлія Юріна стала українкою
Росіянка Юлія Юріна стала українкою

Скільки б разів вона не намагалася переконати рідних у тому, що вони живуть у брехні – російське телебачення завжди її перемагало.

Проте наполеглива дівчина продовжує нести людям правду та боротися за своє право на українське громадянство.

Автор: ТСН
  Росіянка Юлія Юріна стала українкою
Росіянка Юлія Юріна стала українкою

"Дуже хочу бути українкою не лише за свідомістю, а й за паспортом, але це зараз неможливо. 2018 року я змогла зробили лише посвідку на постійне проживання. Вона робилася чотири роки. А зараз війна, і є проблеми важливіші, ніж моя", – розповіла Юріна.

YUKO – український гурт, що поєднував у своїй творчості фольклор та електронну музику.

Від початку повномасштабного вторгнення росії до України співачка не словом, а ділом підтримує нашу країну – волонтерить, їздить на деокуповані території, дає благодійні концерти, створила власний курс фольклорної пісні, на якому вчить співати українські народні пісні.

Зараз ви читаєте новину «Солістка гурту YUKO розповіла про відносини з батьками-росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі