понеділок, 16 травня 2011 13:21

Сину Ландика на весілля подарували "Бентлі"
17

Фото: Фото з livejournal Станіслава Садальського

Власник компанії "Норд", народний депутат від Партії регіонів Валентин Ландик подарував племіннику Роману Ландику на весілля автомобіль "Бентлі".

Російський актор Станіслав Садальський виклав в livejournal інформацію і фотографії про весілля Романа Ландика, сина народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландика.

За інформацією Садальського, дядько Романа Валентин Ландик, який теж є народним депутатом, зробив подарунок молодятам - автомобіль "Бентлі".

Весілля пройшло в заміському гольф-клубі Луганська "Тифліс". Актор написав у своєму блозі, що на захід були виписані кухарі з Італії.

"Під шовковими білосніжними шатрами море випивки, гори делікатесів. І величезні натовпи охорони з кулеметами. Коли стемніло, був естрадний концерт з українськими та західними виконавцями. Коли заспівала Агілера, я пішов шампанити", - написав Садальський.

Актор також зазначив, що на весіллі були перші особи держави, але їх заборонили фотографувати.

Нагадаємо, в березні розгорівся скандал з ДАІшниками і депутатом Володимиром Ландиком. Співробітник Державтоінспекції зупинив автомобіль, в якому їхав депутат Ландик, після чого охоронець нардепа ніби-то побив інспектора. За версією Ландика, правоохоронець завдав собі побої сам. Щоправда пізніше Ландик повідомив, що він та його охоронець вибачилися перед інспектором.

Зараз ви читаєте новину «Сину Ландика на весілля подарували "Бентлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі