четвер, 08 листопада 2012 17:28

Син Яни Клочкової з трьох місяців ходить в басейн

Син Яни Клочкової з трьох місяців ходить в басейн
Цього року плавчиня збирається поставити Сашка на лижі Фото: ivona.bigmir.net

Дворічний Олександр Олександрович Клочков пішов слідами мами – чотириразової олімпійської чемпіонки Яни Клочкової. Його хоббі — плавання. Плавчиня вже за три тижні після народження вчила малого долати хвилі, а за три місяці вивела до басейну. І вже цієї зими Яна планує малого поставити на лижі, повідомляє ТСН.

"Йому дуже подобається. Не витягнути з басейну", - розповіла Клочкова в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Хлопчик легко перепливає 25-метровий басейн і глибина його геть не лякає. Мама з гордістю зізнається, що плавати син почав набагато раніше ніж ходити.

"Взагалі ми з трьох тижнів починали у ванній і з трьох місяців в басейні. Ось ми влітку були в Криму, так люди, які не звикли, намагалися його врятувати. А я спокійно сиділа", - зізналася спортсменка.

Сьогодні Сашко демонструє результати, яким можуть позаздрити навіть дорослі.

"Він вже такі показники дає. В такому віці не всі діти вміють плавати", - підкреслила вона.

Яна переконана, що дитину слід привчати до води з раннього віку. Спортсменка радить і самим батькам плавати із перших тижнів життя дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віктор Янукович - імпозантний чоловік" - Яна Клочкова

"Батьки багато хто просто бояться починати самим займатися. Але звичайно перші уроки краще взяти у професіоналів і потім спокійно вже можна самим у ванній, потім в басейні займатися. Головне, щоб страху не було", - зазначила Клочкова.

Обмежувати Сашка лише плаванням Яна не збирається. Торік вона зорганізувала у Буковелі лижний турнір для дітей. Цього разу хоче поставити на лижі і Сашка.

"Сашку буде в грудні 2,5 рочки. Я думаю, якраз хороший вік. Вже можна ставити на лижі", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Син Яни Клочкової з трьох місяців ходить в басейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі