четвер, 07 червня 2012 17:07

Яна Клочкова ховатиметься від футбольних фанатів у Криму

Яна Клочкова ховатиметься від футбольних фанатів у Криму
Спортсменка їде оздоровитися зі своїм сином Фото: ru.tsn.ua

Яна Клочкова відправиться до Криму, аби врятуватися від футбольних фанатів на час проведення "Євро-2012". Чемпіонат ще не стартував, а спортсменка, яка живе в центрі Києва, уже відчуває незручності. Відтак Клочковій доводиться змінювати звички, повідомляє ТСН.

У центрі Києва вона буває мало не щодня, машину зазвичай паркує біля Європейської площі і вирушає улюбленими магазинами і ресторанами, тут призначає і усі важливі зустрічі. Та тепер все інакше.

"Я просто часто бувала в центрі і зручно було паркуватися на бордюрах, заїжджати на тротуар, де люди ходять. Але я заїхала нещодавно, мені сказали, що паркуватися вже не можна, великий дуже штраф за це", - розповіла в ефірі "ТСН.Особливе" Клочкова.

Спортсменці не допомагає ні статус зірки, ні звання "друга "Євро".

"Ми є друзями "Євро" і нам це ніяк не допомагає, нас не пропускають проїхати. Усім людям не подобається, коли їх у чомусь обмежують і забороняють робити те, що вони завжди робили", - підкреслила плавчиня.

Між тим квитків на "Євро" олімпійській рекордсменці не дісталося. Наразі у касах лишилися дорогі місця і Клочкова вирішила не витрачатися.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Майор Яна Клочкова знешкодила грабіжників і прострелила мішень з 200 метрів

"Ви знаєте, зараз така напружена ситуація з цими квитками. Навіть я, будучи другом "Євро", не знаю, чи можу я отримати хоч один квиток", - зазначила спортсменка.

Чемпіонат Клочкова дивитиметься по телевізору, але не в Києві, а в Криму. Зі столиці плавчиня їде за день до початку "Євро-2012".

"Я планую бути в Криму зі своїм малюком. Ми хочемо оздоровитися, так як це дуже важливо для його здоров'я, і набратися сил, підзарядитися енергією", - поділилася вона.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова ховатиметься від футбольних фанатів у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі