пʼятниця, 25 березня 2011 14:11

Сильвестр Сталлоне буде шити одяг

Сильвестр Сталлоне буде шити одяг

Знаменитий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне оголосив про запуск власної лінії одягу, повідомляє інтернет-сайт американського телеканалу San Diego 6 News.

Крім верхнього одягу вільного стилю (джинси та футболки) і нижнього одягу, будуть продаватися стильні годинники та інші аксесуари.

"Я подумав, що знаю в житті, що спрацьовує і не спрацьовує. Одяг представляє перший крок до іміджу характеру", - вважає Сталлоне.

Одяг під маркою Сталлоне буде продаватися в наступному році. Актор планує розширити асортимент спортивним одягом, окулярами і навіть парфумерією.

Зазначимо, Сталлоне отримав всесвітню популярність завдяки боксерській драмі "Рокі" та серії бойовиків про спецназівця "Рембо". Вперше він зіграв роль Джона Рембо в 1982 році в бойовику "Рембо - перша кров", заробивши на фільмі 8 мільйонів доларів.

До 1988 року вийшло ще дві картини про Рембо, після чого герой, який пішов за сюжетом в буддійський монастир, був забутий на 20 років. У 2008 році вийшов четвертий фільм, де Джон Рембо, який веде відокремлений спосіб життя на околиці Бангкоку, встає на захист жителів тайського села і американських місіонерів, яких захопили в заручники бірманські бойовики.

Через роки актор, який зберігає дивовижну для своїх років фізичну форму, вирішив воскресити й іншого свого персонажа - боксера Рокі. Фільм "Роккі Бальбоа" вийшов на екрани на початку 2007 року. У 2010 році вийшов бойовик "Нестримні" (The Expendables) - проект Сталлоне за участю багатьох зірок Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне буде шити одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі