субота, 07 серпня 2010 19:15

Онищенку пропонували гроші за вечерю зі Сталонне

Онищенку пропонували гроші за вечерю зі Сталонне

"Субота Сильвестра, Дольфа і Джейсона розписані щохвилини: сніданок, тренажерний зал, відпочинок, прес-конференція і прем"єра фільму, відпочинок, вечеря і вечірка в "Крістал-холі", – розповіли організатори приїзду голлівудських акторів. - Розклади всіх зірок збігаються, і лише Сильвестра Сталонне має маленьку відмінність – замість відпочинку у нього знову-таки – тренажерний зал. Спортом він займається по 5 годин на день".

За словами одного з організаторів приїзду телеведучого і продюсера Олексія Дівєєв-Церковного, актори пробудуть в Україні 2 дні.

"Їхнє перебування розписане погодинно. За умовами контракту вони візьмуть участь тільки у подіях, пов"язаних з фільмом. Ми обговорили навіть питання, які прозвучать на прес-конференції. Кілька бізнесменів зверталися до нас з проханням купити "вечерю з голлівудською зіркою". Ми усім відмовили. Хоча звучали дуже привабливі грошові пропозиції".

Як повідомлялося раніше, Сталлоне спітнів на прес-конференції у Києві.

Актор здивувався, коли почув, що його бабуся з України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Онищенку пропонували гроші за вечерю зі Сталонне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі