вівторок, 04 серпня 2009 14:23

Сергій Звєрєв знявся голим у своєму кліпі (ФОТО)

Епатажний Сергій Звєрєв зважився показати свою красу на всю Росію. У новому кліпі король гламуру з"явиться абсолютно голим.

Спеціально для кліпу на пісню "Дольче Габбана" Звєрєв орендував невелику яхту і декілька дівчат з модельного агентства. Напівголим дівчатам довелося неабияк померзнути, перш ніж режисер скомандував "Мотор!": на вулиці лив проливний дощ, який був дуже невчасно для літнього кліпу. Щоправда, як тільки на майданчику з"явився сам Сергій Звєрєв, дощ раптово закінчився, і з-за хмар виглянуло сонце.

Співаючий цирульник кілька разів за кліп встиг змінити вбрання. Піджаки зі стразами, капітанський костюм, дизайнерські рвані джинси - з собою на зйомки Звєрєв привіз дві великі сумки одягу. Коли Сергій в черговий раз вийшов з примірочної, з одягу на ньому був тільки капітанський кашкет. Ті, хто став свідком цього несподіваного стриптизу, тільки додали співакові упевненості в собі. З цієї миті моделі набагато активніше пестили струнке тіло зірки.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв знявся голим у своєму кліпі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі