четвер, 02 серпня 2007 16:51

У юності Сергій Звєрєв був брюнетом












Стиліст Сергій Звєрєв, 44 роки, дбає, щоб ніхто не побачив його юнацьких фотографій. Кажуть, Сергій збирав знімки по усьому Усть-Каменогорську (Казахстан) — місту, в якому виріс та вивчився на перукаря. Більшість фотографій він знищив, але деякі залишилися у фотоальбомах його друзів.

Сергій Звєрєв народився неподалік Іркутська в містечку Култук.  Це на кордоні з Бурятією. Тут живуть росіяни, буряти, українці, чуваші й татари. Анатолій, батько Сергія, розбився на мотоциклі, коли синові було 6 років. Мати через півтора року вийшла заміж. Вітчим перевіз сім"ю до Усть-Каменогорська. Там від астми у 29 років помер старший брат Сергія Олександр. З його сином стиліст підтримує стосунки, а от із племінницею спілкуватися перестав. Подейкують, дівчина вкрала в нього $10 тис. й утекла до Казахстану. Про іншу рідню Сергій не забуває, щоліта приїжджає до Култука. Зазвичай сусіди проводжають його поглядами та перешіптуються: "Як змінився!".

— Змінюватися Сергій почав десь з 1996-го, — згадує один з колишніх друзів стиліста. — Не знаю точно, що він зробив зі своїм обличчям, але його ніс, очі, щоки, — усе змінилося. А от з тілом нічого не поробиш: він худий від природи. Коли в кліпах треба роздягатися, за нього це роблять двійники-стриптизери.

1996-го Звєрєв став віце-чемпіоном Європи з перукарського мистецтва. Наступного року — абсолютним чемпіоном, а 1998-го чемпіоном світу. У цей час Сергій змінив форму носа, мовляв, через надто звичайне обличчя. Кажуть, хірурги помилилися і зробили ніс кривим. Та ще й залишили шрам. Коригуючи похибку, Сергієві змінили форму губ за допомогою силікону. Свої губи перукар вважав несексуальними. Він поміняв форму підборіддя та вставив імплантанти у вилиці. Наостанок пофарбував волосся. Зараз він блондин.

Нині Звєрєв — власник фешн-салону "Сергей Зверев". Він — особистий стиліст співачки Алли Пугачової та телеведучої Ксенії Собчак. Працював з артистами Людмилою Гурченко, Лаймою Вайкуле, Валерієм Леонтьєвим. Живе в Москві з матір"ю та 12-річним сином Сергієм. Мати Сергія, цивільна дружина Звєрєва, загинула в автокатастрофі. Тому Звєрєв-молодший каже: "Мене тато народив".

Зараз ви читаєте новину «У юності Сергій Звєрєв був брюнетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі