середа, 28 березня 2012 11:47

Сергій Зверєв намагався затягнути Лоліту в ліжко

Сергій Зверєв намагався затягнути Лоліту в ліжко
Співачка була першим зоряним коханням стиліста Фото: niklife.com.ua

Сергій Зверєв раніше жив по сусідству з Лолітою Мілявською. Про це російський стиліст розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми жили в комунальних квартирах, були сусідами. Я не знав, що вона живе поруч зі мною. Ми познайомилися взагалі на ринку, треба було їхати кілька зупинок на трамваї", - поділився Зверєв.

За словами стиліста, після того, як з'ясувалося, що вони зі співачкою сусіди, бачилися вони дуже часто.

"Потім ми вже не розлучалися. Я часто приходив до них. Лола наварить борщу, насмажить-напече. І ми гуляли...", - зазначив він.

Зверєв зізнався, що Лоліта була першим його зоряним коханням.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру

"Лола була перша моя любов така зоряна. Мучився, як це зробити. Тому що, ну як, підійдеш, скажеш: "Лола, підемо з тобою там...шшш..."? Я ж не можу. Я ж не був тоді таким нахабним, як зараз. Зараз я можу покликати і на ранок не пам'ятати, хто це була. А тоді я дуже переживав. У нас така любов була, як мені здавалося, обопільна", - зізнався Сергій.

Але одного разу стиліст все таки зробив спробу затягнути співачку в ліжко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Зверев поламав плече на зйомках нового кліпу

"Ми якось зустрілися, я кажу: "Лол, ти що сьогодні робиш? Давай я до тебе в гості прийду...пізніше?". Вона каже: "Ой, давай". Я думаю, чого це вона так здалася, погодилася прям одразу, щось тут не те. У мене мізків вистачило у неї запитати : "Лола, скажи, а вдома взагалі хтось буде?". Вона говорить: "Звичайно". Я кажу: "Хто?". Вона: "Так всі", - розповів Зверєв.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв намагався затягнути Лоліту в ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі