пʼятниця, 08 квітня 2011 10:29

Сергій Звєрєв цілував голі груди української співачки
13

У свіжому номері журналу XXL Сергій Звєрєв порадує своїм тілом всіх шанувальників свого таланту. Щоправда, в еротичній фотосесії король гламуру знявся не один, а разом з українською співачкою VARDA.

Поєднавшись з ефектною брюнеткою в пристрасних обіймах, Сергій успішно зобразив дику пристрасть. На знімках VARDA зриває із співака сорочку, розстібає йому штани. Щоправда, роздягтися до кінця Сергій так і не зважився, цнотливо залишившись в маєчці і в штанях.

В інтерв'ю журналу Сергій розповів про те, що дуже часто люди сміються над його образом короля гламуру.

"Адже сміються не з мене, а з мого образу. Де я, а де король гламуру? Люди знущаються над персонажем, якого я грав і продовжую грати, і це лише додає йому популярності. Сьогодні Сергій Звєрєв - це найбільш затребуваний персонаж, немає жодного міста, де не хотіли б бачити Звєрєва", - впевнено заявляє стиліст. А на запитання: чи сильно він відрізняється від придуманого ним персонажу, відповідає: "Не те слово. Кардинально. Абсолютно різні люди!"

"Персонаж "зірка в шоці" - це була ідея каналу "Муз-ТВ", - розповідає Сергій. - Спочатку мене запросили як героя реаліті-шоу. Ідея мені не дуже подобалася - я не хотів, щоб у мене вдома жили камери. І тоді мені запропонували створити вигаданого героя, епатажного, яскравого, зухвалого. Вище зачіску, пояскравіше make-up і побільше матюків - такий був "рецепт" створення шоу. Після трьох запланованих серій канал мене благав, аби я продовжив зніматися, мій герой дуже сподобався публіці".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв цілував голі груди української співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі