понеділок, 29 жовтня 2012 17:00

Сергій Зверєв для зйомок у кліпі засунув в штани сторонній предмет
9

Сьогодні в Київ на зйомку кліпу гурту "Пающіє труси" Сергій Зверєв прийшов в образі стюарда. У брюках артиста протягом всієї багатогодинної зйомки знаходився сторонній предмет, який він на відріз відмовився показувати. Журналіст одного з телеканалів попросив Зверєва публічно продемонструвати вміст своїх штанів. Зверєв не став заперечувати, що там є сторонній предмет, але демонструвати його публічно не захотів.

Журналіст запитав: "Що ви підкладаєте собі в штани?". Зверєв відповів: "Це природа! Я вам можу показати піти". - "Ходімо", - сказав журналіст. Зверєв відповів, що готовий це зробити в приватному порядку без камер, як тільки закінчить зйомку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Зверєв схуд на 5 кг, аби роздягтися у кліпі

Під час зйомок Зверєв кілька разів формально поцілував дівчат. Повсякчас засовував руку собі в кишеню для того, щоб поправити вміст своїх штанів.

Продюсер групи Володимир Бебешко запевняє, що він дивиться тільки в обличчя Зверєву, а публіка подивиться скрізь. Іншим привертати увагу людей нема чого.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв для зйомок у кліпі засунув в штани сторонній предмет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі