вівторок, 25 жовтня 2011 12:27

Серена Вільямс прийшла на прем'єру фільму з оголеним животом
9

Бен Стіллер з дружиною Крістін Тейлор
Фото: Фото: Reuters
Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер, Меттью Бродерік та їхній син Джеймс Вілкі
Серена Вільямс

У Нью-Йорку відбулася прем'єра фільму "Як вкрасти хмарочос". Подія зібрала на червоній доріжці багато зірок.

Підтримати чоловіка Меттью Бродеріка, який зіграв у картині, прийшла Сара Джессіка Паркер. Компанію акторці склав їхній з Меттью восьмирічний син Джеймс Вілкі, який привернув увагу фотографів. Хлопчик анітрохи не соромився перед спалахами фотокамер і являв своїм зовнішнім виглядом разючий контраст з нарядними гостями.

На прем'єрі також з'явився Едді Мерфі, який виконав одну з головних ролей в картині і виступив її співпродюсером. За сюжетом, його герой - злочинець, якого наймає група банківських службовців (Бен Стіллер, Кейсі Аффлек, Меттью Бродерік, Теа Леоні, Майкл Пенья, Габурі Сідібе), щоб помститися бізнесменові, через махінації якого вони втратили свої пенсійні накопичення.

Серед інших гостей прем'єри була також помічена Серена Вільямс. Тенісистка замість вечірнього туалету одягла шкіряну спідницю з укороченим светром.

Знімав кримінальну комедію Брет Ратнер ("Люди Ікс: Остання битва", трилогія "Година пік", "Червоний Дракон"), і глядачам обіцяють захоплююче видовище.

На екрани України картина вийде 24 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс прийшла на прем'єру фільму з оголеним животом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі