понеділок, 25 лютого 2013 09:51

Семенюк помирилась із чоловіком та готує йому улюблені страви

Семенюк помирилась із чоловіком та готує йому улюблені страви
За словами подружжя, заяву в РАГС ніхто не подавав Фото: nbnews.com.ua

Валентина Семенюк та Віталій Самсоненко знову живуть разом. Колишня очільниця Фонду держмайна стверджує, що заяву на розлучення ані вона, ані її чоловік не подавали. Вони кохають один одного та мешкають під одним дахом, повідомляє ТСН.

Ще у грудні пані Валентина натякала на можливість розлучення. Нині, хоч обручки на її пальці чомусь немає, розповідає, що із задоволенням готує чоловікові його улюблені страви. І, взагалі, все у них добре.

"У кожній нормальній сім'ї бувають спори. Але саме головне, що у нас все добре. Ми не носили на розлучення заяву. У нас все нормально. Ми зустрілись, поспілкувались. Дорослі люди самі розбираються. Завжди в сім'ї повинне бути вміння не гризтись, а примирятись", - розповіла Семенюк в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Все прекрасно. Все нормально. Правда. Ні, ніхто не подавав в РАГС", - пояснив Віталій Самсоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семенюк та Самсоненко продають спільну квартиру за $730 тисяч

Нагадаємо, іще наприкінці минулого року Валентина Семенюк та Віталій Самсоненко казали, що їхній шлюб уже навряд чи врятувати і збиралися у січні офіційно розлучитися.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк помирилась із чоловіком та готує йому улюблені страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі