вівторок, 25 серпня 2020 17:05

Сексуальний жіночий реп: Ikstina презентувала новий кліп
9

Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп.
Фото: надане піар-агентом артистки
Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп.
Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп.
Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп.
Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп.

Співачка Ikstina презентувала свій другий кліп на пісню "Un Dos Tres". Іспанські мотиви та український драйв — чудове поєднання, яке змусить серце битися частіше.

Пісня "Un Dos Tres" - це квінтесенція почуттів: коли любов, немов ураган вривається у життя раптово та зі своїми наслідками. П'янкий вокал, сексуальний жіночий реп, пристрасна історія та нова іспано-українська лірика від Ikstina перенесуть кожного в гру на межі кохання.

Зйомки кліпу відбувались впродовж 4 днів, під час яких співачка з командою об'їхала майже 2 тис. км.

"Ми довели, що можемо відтворити пристрасну любов та гру з улюблених фільмів саме в Україні. Гранд Каньйон Станіслав та Рожеве Озеро — це локації в Херсонській області, де перехоплює подих, і душа завмирає від гордості. Я впевнена, що іспанський вайб, українська лірика, надзвичайні локації, темпераментні герої не залишать глядача байдужим", — коментує співачка.

Герої цієї історії приковують погляд. Не дивно, що вночі, коли знімались відверті сцени в басейні, частина мешканців готелю, де проходили зйомки, спостерігали за цим спокусливим процесом.

"Головний сюжет — межа. Кожен з нас хоча б раз у житті ходив по лезу. Шалені почуття та романтична історія — пірнайте у цей вир почуттів та кайфуйте від перегляду. Живіть кожну секунду та кожної клітиною свого тіла. Це саме той випадок, коли не хочеш, щоб історія закінчилась", — розповідає Ikstina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Белый танец" — нова диско-драма від Олі Полякової

У травні Ikstina презентувала кліп на дебютну пісню "Señorita", з яким співачка стрімко увірвалася в світ українського шоу-бізнесу.

Співак Макс Барських потішив слухачів ще одним танцювальним хітом — "Lonely". Лише через два тижні після гучного електронного релізу "Silence", який знайшов свого слухача від Франції до Канади, Барських разом з музикантом Джаро презентує спільну композицію під назвою "Lonely".

Зараз ви читаєте новину «Сексуальний жіночий реп: Ikstina презентувала новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі