пʼятниця, 21 серпня 2020 18:14

"Белый танец" — нова диско-драма від Олі Полякової

"Белый танец" — нова диско-драма від Олі Полякової
Оля Полякова презентувала нову пісню. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Оля Полякова презентувала танцювальну пісню "Белый танец". Кожна композиція Полякової - це музичний екшн, заснований на драматичному сюжеті з елементами іронії.

"Белый танец" — це нова історія героїні творчості співачки. Ця пісня - ода жіночій сміливості і відчаю, рішучості і цілеспрямованості. Композиція створена для тих жінок, які точно знають, чого хочуть від життя, не чекають сигналів долі, а беруть її в свої руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова підтримує красу ботоксом

"Я присвячую цю пісню всім дівчаткам, дівчатам і жінкам, які сміливо йдуть за своїми почуттями. Адже кожній з нас хочеться бути королевою, перед якою ніхто не зможе встояти, і ніхто не відмовить. Навіть якщо це звичайний білий танець всього-то довжиною в життя", - коментує прем'єру Полякова.

Представники музичної індустрії відтепер можуть вести офіційний діалог з владою, адже в країні з'явилася перша "Всеукраїнська професійна спілка працівників музичної індустрії". Робота зі створення профільної організації велася давно. Та гостра необхідність у ній виникла саме через введення карантинних заходів, коли вся музична індустрія зупинила свою діяльність на невизначений термін.

Зараз ви читаєте новину «"Белый танец" — нова диско-драма від Олі Полякової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі