пʼятниця, 21 серпня 2020 18:31

"Lonely" — Макс Барських випустив спільну пісню з Джаро

"Lonely" — Макс Барських випустив спільну пісню з Джаро
Співак продовжує випускати хіт за хітом. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Макс Барських потішив слухачів ще одним танцювальним хітом — "Lonely". Лише через два тижні після гучного електронного релізу "Silence", який знайшов свого слухача від Франції до Канади, Барських разом з музикантом Джаро презентує спільну композицію під назвою "Lonely".

2020 рік запам'ятається шанувальникам Макса Барських, як один з найбільш експериментальних періодів в кар'єрі музиканта за останній час. Співак продовжує випускати хіт за хітом, досліджуючи глибини музичних стилів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Белый танец" — нова диско-драма від Олі Полякової

"Ця пісня народилася легко, але з самого початку стало зрозуміло, що їй необхідний другий характер. Своїм куплетом Джаро додав музичному матеріалу особливі атмосфера, в'язкість і вихід за межі звичного для мене ритму. "Lonely" — наш завершальний акорд, який ідеально до літа та підійде для ваших теплих спогадів", - коментує Барських.

Співак Макс Барських потішив прихильників новою піснею "Silence". Ця композиція – перша англомовна робота артиста після виходу альбому "Z.Dance" 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Lonely" — Макс Барських випустив спільну пісню з Джаро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі