середа, 21 серпня 2024 12:58

Шампанське, торт і розкішна сукня. Саліванчук влаштувала емоційну зйомку в полі
18

Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук

Зірка українського кіно Анна Саліванчук часто влаштовує яскраві фотосесії і ділиться знімками з підписниками.

Цього разу знялась у полі. На кадрах, опублікованих в Instagram, акторка позувала в розкішній сукні з квітковим принтом, розрізами й довгим шлейфом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк посвітила апетитними формами в прозорому міні

Образ доповнила легкими локонами, ніжним макіяжем і мінімалістичними прикрасами. В руках тримала келих шампанського й білий торт.

"Любов до себе - це турбота про себе. Любов до себе - це виклик, але це та річ, за яку варто боротися. Любіть себе настільки сильно, щоб вам не довелося шукати любові у відносинах з токсичними людьми. Любіть себе настільки сильно, щоб вам не довелося повертатися в невдалі стосунки і опинятися в тих ситуаціях, які змушують вас відчувати біль. Найлегше шукати схвалення у інших, тому що чужа підтримка дозволяє виправдати дії і рішення, навіть якщо ми самі вважаємо їх неправильними", - написала жінка.

Раніше Саліванчук привітала матір - Любов Михайлівну - з днем народження. Вона опублікувала архівні фото з найріднішою. Крім цього показала сімейні кадри з нещодавної фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «Шампанське, торт і розкішна сукня. Саліванчук влаштувала емоційну зйомку в полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі