субота, 26 листопада 2022 22:10

Салем ледь не загинув на передовій: "Думав, зірву чеку і все"

Телеведучий, а від початку війни і військовослужбовець, Даніель Салем розповів, як одного разу ледь не попрощався із життям на передовій.

Під час бойового завдання він відстав від своїх побратимів та майже 27 годин провів один, лежачи на спині в низькому окопі.

"Маленький такий окоп, він закривав лише лежачи мене. У рацію говорять: "Дені, ти не хвилюйся, ми повернемося", а ворог він навколо - танкова лінія, снайперська - і я посередині. Треба було дочекатися, поки приїде евакуація, вони відстріляються і підуть в інший бік", - розповів Салем.

Автор: instagram.com/daniel_jihad_salem
  Телеведучий та військовий Даніель Салем ледь не загинув на передовій
Телеведучий та військовий Даніель Салем ледь не загинув на передовій

Увесь цей час, лежачи в окопі, чоловік боровся зі страхом. Він не намагався вибратися самотужки, щоб не потрапити під приціл снайперів. Такої помилки часто припускаються недосвідчені молоді бійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даніель Салем показав, як його з побратимами зустрічали в звільненому Херсоні: фото й відео

"Ти лежиш і все. Дуже стрьомно, бо ти нічого не можеш зробити. Навіть у туалет сходити - повертаєшся на бік і ходиш просто під себе. Але у мене була рація і я співав: "Не остаться в этой траве..." Цоя і командир відповідав: "Правильно, брате, співай, тримай такий настрій". Я плакав і казав, що я тут подохну. У мене закінчилася вода, їжа і все", - пригадав Салем.

У якийсь момент телеведучий був готовий навіть підірватися на гранаті, адже подумав, що до нього під'їхала автівка окупантів.

"Почув, що тачка. Думав, якщо це вони, то зараз зірву чеку і все, п**дець. Але тут бачу, що наді мною схиляється мій командир і каже: "А ти що думав, ми не повернемося?". Я розплакався. Цим ми і відрізняємося від орків, що ми не кидаємо своїх", - поділився Салем.

Актор і ведучий Даніель Салем пішов захищати Україну від російських окупантів після початку повномасштабної війни. Він боронить Україну в складі Нацгвардії.

За понад сім місяців російського вторгнення Салем неодноразово потрапляв під обстріли на навіть був поранений. Після деяких травм досі не відновився: не чує на ліве вухо.

Зараз ви читаєте новину «Салем ледь не загинув на передовій: "Думав, зірву чеку і все"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі