вівторок, 25 червня 2024 14:09

Валерія Крук у червоному купальнику позасмагала в Черкаській області
3

Валерія Крук
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Валерія Крук
Валерія Крук

Колишня телеведуча 45-річна Валерія Крук показала, як засмагає у Черкаській області.

На кадрах, опублікованих в Instagaram, зірка позувала біля басейну в місцевому комплексі відпочинку.

Одягла червоний купальник, який підкреслив її пружне тіло. Образ доповнила сонцезахисними окулярами, розпущеним волоссям і годинником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у вишуканій сукні влаштувала ніжну фотосесію на території заміського маєтку

Теледіва неодноразово була визнана найсексуальнішою телеведучою України. Крук користувалась шаленою популярністю ще зі студентських років. Перемагала на конкурсах краси й знімалася для відомих глянців. Пізніше отримала хімічні опіки, через які постраждало більше ніж 30% всього тіла.

У зірки було декілька невдалих спроб пересадки шкіри. Через постійні хірургічні втручання на тілі залишилося безліч шрамів. Щоб їх перекрити – зробила татуювання на всю руку. Малюнок став її родзинкою, завдяки якій жінка і стала відомою ведучою.

Раніше Крук влаштувала відверту фотосесію на тлі нічного Києва. Оголена зірка прикрила інтимні місця ковдрою. У руках тримала келих ігристого. Вона розпустила волосся, зробила яскравий макіяж і одягла масивні сережки.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Крук у червоному купальнику позасмагала в Черкаській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі