понеділок, 05 лютого 2024 16:38

Найгарячіша українська ведуча влаштувала відверту зйомку на балконі
4

Валерія Крук
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Валерія Крук
Валерія Крук
Валерія Крук

Колишня телеведуча 44-річна Валерія Крук влаштувала відверту фотосесію на тлі нічного Києва.

Оголена зірка прикрила інтимні місця ковдрою. У руках тримала келих ігристого. Вона розпустила волосся, зробила яскравий макіяж і одягла масивні сережки.

"Мій рідний Київ! Кожен раз мене запитують друзі і знайомі: "Як тобі Київ в цей приїзд? Що скажеш?" Запитують і ті, хто давно поїхав і вже не планує повертатись, і ті, хто залишився вдома з самого початку, і ті, хто живуть на дві країни, як я… А Київ кожен раз різний!", - написала Крук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квіткова посвітила засмаглим тілом у дуже зухвалому образі

Крім цього блогерка порівняла свої відчуття з минулим роком.

"Дивно, але минулої зими, коли були постійні блекаути і бомбардування, коли ми мерзли в своїх домівках без світла і води, а іноді зовсім без звʼязку, Київ був більш живим та могутнім, ніж зараз. Тому що Київ на 100% передає настрій людей, наші переживання, страхи, біль та радість, відчай та надію, розпач та могутню силу! Ми одне ціле, єдиний організм!", - зазначила Валерія.

Теледіва неодноразово була визнана найсексуальнішою телеведучою України. Крук користувалась шаленою популярністю ще зі студентських років. Перемагала на конкурсах краси й знімалася для відомих глянців. Пізніше отримала хімічні опіки, через які постраждало більше ніж 30% всього тіла.

У зірки було декілька невдалих спроб пересадки шкіри. Через постійні хірургічні втручання на тілі залишилося безліч шрамів. Щоб їх перекрити – зробила татуювання на всю руку. Малюнок став її родзинкою, завдяки якій жінка і стала відомою ведучою.

Зараз ви читаєте новину «Найгарячіша українська ведуча влаштувала відверту зйомку на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі