понеділок, 08 травня 2023 14:26

Шакіру підозрюють у романі з відомим голлівудським актором
5

Шакіру підозрюють у романі з Томом Крузом
Фото: eastnews.ua
Шакіру підозрюють у романі з Томом Крузом
Шакіру підозрюють у романі з Томом Крузом
Шакіру підозрюють у романі з Томом Крузом
Шакіру підозрюють у романі з Томом Крузом

Колумбійську співачку 46-річну Шакіру запідозрили у романі з голлівудським кіноактором 60-річним Томом Крузом.

Зірки у Сполучених Штатах Америки разом завітали на Гран-прі Формули-1 у Маямі, пише видання Daily Mail.

"Чутки про роман знаменитостей спровокувала їхня спільна поява на Формулі-1. Заради цього побачення актор навіть пропустив коронацію Карла III в Лондоні", – ідеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова пасія Жерара Піке могла зрадити йому з Гвардіолою

Шанувальники артистки переконані, що після тяжкого розриву з іспанським футболістом 36-річним Жераром Піке Шакіра налагоджує особисте життя. На заході у Маямі співачка багато усміхалася й позувала разом з Крузом перед фотокамерами. Фанати вже припускають, що знаменитості мають романтичні почуття.

Стосунки Шакіри і Жерара Піке тривали 12 років. Пара має двох синів. На початку червня Шакіра повідомила про розрив із футболістом через його подружні зради.

Пізніше висміяла свого колишнього у новій пісні з музикантом Bizarrap. Новий запальний трек за добу набрав рекордну кількість переглядів – понад 65 млн. У треку Шакіра заспівала доволі провокативні рядки і дала зрозуміти колишньому, що вона "краща за двох 22-річних".

Згодом співачка різко висловилася про нову дівчину Піке 23-річну Клару Чіа. За словами Шакіри, для обраниці колишнього є місце в пеклі.

Зараз ви читаєте новину «Шакіру підозрюють у романі з відомим голлівудським актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі