середа, 18 квітня 2018 15:20

Руслана Писанка розповіла про свої пригоди у Німеччині
6

Руслана Писанка на Гстролях у Німеччині
Фото: Прес-служба
Руслана Писанка на Гстролях у Німеччині
Руслана Писанка на Гстролях у Німеччині
Руслана Писанка на Гстролях у Німеччині
Руслана Писанка на Гстролях у Німеччині

Актриса і телеведуча Руслана Писанка після телевізійного проекту "Зважені та щасливі", де їй вдалося за короткий термін скинути 42 кг, повертається на театральні підмостки. Оновлену Руслану можна буде побачити в столичному Театрі Оперети 23 квітня в спектаклі "Одеса-мама 2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана". Днями актриса повернулася з Німеччини, де з нею трапилася не дуже приємна історія.

"Ми були десять днів на гастролях з виставою. Виступали в Берліні, Гамбурзі, Мюнхені, Франкфурті, Оффенбахе, Штутгарті ... У першому ж місті, по дорозі з Берліна до Гамбурга з нами сталося найстрашніше, що може статися з артистом: ми потрапили в чотиригодинний затор. Все місто стало. В результаті ми запізнилися на свій спектакль! Думали, все пропало, але нічого, все нормально склалося. Глядачі нас чекали, ніхто не пішов. Люди, які давно живуть в Німеччині, зізнавалися потім, що в перший раз бачили таку пробку ", - згадує Руслана.

Головною визначною пам'яткою Німеччини актриса назвала німецькі дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Філімонов відкриє власний ресторан, де буде сам розважати гостей

"Вони, правда, хороші. Їх ремонтують не як у нас - вирізали ямку, зверху насипали гору. Там повністю знімають шар дороги і кладуть новий. Все робиться за стандартом і гарантією . Якщо термін закінчується, дорогу змінюють. Для нас це було науковою фантастикою ".

У перервах між гастролями Руслана разом з колегами по спектаклю - Олегом Філімоновим і Віктором Андрієнко проводили на курортах на березі річки Рейн.

"Це маленькі містечка, там багато мінеральних вод. Гуляють веселі пенсіонери, ми разом з ними, дихали повітрям і насолоджувалися цвітінням магнолій, які зараз просто квітнуть".

Також Руслана розповіла, як непросто їй було стримуватися від спокус місцевої кухні.

"Доводилося бити себе по руках. Всі їх ковбаски, сосиски, пиво, я спробувала. Бути в Німеччині і не з'їсти сосиску, мене не зрозуміють. Але німецькі порції настільки величезні, що їх не змогла подужати навіть чоловіча частина нашої компанії. Я в такі моменти обходилася супчиком. А після риби з салатом пройшла більше 15 тисяч кроків ".

Також Писанка зізналася, що в Німеччині потрапила в справжній одеський ресторанчик.

"У Берліні багато років живе актор Алік Левіт, друг Віті Андрієнко. У нього там своя школа, він навчає дітей театральному мистецтву. Алік запросив всіх артистів на вечерю, коли ми приїхали, то побачили напис на стіні:" Одеса-мама ". Виявилося , що це одеський ресторан, який тримають одесити. Нам приготували бички, рачки, картоплю з кропом, борщ, курячі котлети з гречаною кашею ... Ми були здивовані, але побували практично на батьківщині ".

Ще Руслана розповіла про найпопулярніший транспорт в Німеччині.

"Не повірите, це велосипед! На них їздять дорослі, діти, бабусі і навіть дідусі. Велосипеди не модні, схожі на наші старі марки" Україна ". Але все побудовано на те, щоб люди вели здоровий спосіб життя", - підсумувала актриса.

Вистава за участю Руслани Писанки відбудеться 23 квітня в столичному Театрі Оперети.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка розповіла про свої пригоди у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі