вівторок, 31 січня 2012 18:04

Розі Хантінгтон-Вайтлі не ховає свої худі ноги

Розі Хантінгтон-Вайтлі сьогодні пообідала зі своїм бойфрендом актором Джейсоном Стетхемом і його матір'ю. І хоч це був звичайний ланч модель виглядала в своїй ультракороткій сукні так, наче вона щойно зійшла з подіуму модного показу, пише The Daily Mail.

Хантінгтон-Вайтлі і Стетхем обідали недалеко від свого будинку в Малібу. До них також приєдналася мати актора.

Британська модель виглядала приголомшливо в своїй сіро-коричневій міні-сукні, яка закінчувалося на середині стегна. На ній також були вдягнуті сонцезахисні окуляри, пісочного кольору шарф, пояс з низькою посадкою. Сірі замшеві ботільйони на невеликому підборі завершували образ дівчини.

Хантінгтон-Вайтлі почувалась дуже розслаблено в компанії свого бойфренда Стетхема, який в свою чергу був одягнений дуже просто. На акторі була сіра сорочка та вільні штани в тон.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розі Хантінгтон-Вайтлі через дієти тане на очах

Видання нагадує, що модель стала популярна після свого дебюту у фільмі "Трансформери 3: Темна сторона Місяця".

"Я ніколи не думала, що я можу знятися в такому масштабному фільмі. І коли мене взяли на роль, я навіть не зрозуміла, що сталося", - розповіла Розі в інтерв'ю австралійському журналу Cleo.

Зараз ви читаєте новину «Розі Хантінгтон-Вайтлі не ховає свої худі ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі