четвер, 27 жовтня 2011 16:13

Розі Хантінгтон-Вайтлі через дієти тане на очах

Розі Хантінгтон-Вайтлі відвідала презентацію парфумів Burberry Body, обличчям якого вона є. Подія пройшла в Беверлі-Хіллз вчора ввечері.

Одна з найбільш затребуваних моделей в світі знаходиться під постійним тиском у своєму прагненні добре виглядати, пише The Daily Mail.

Але, схоже, актриса занадто захопилася в гонитві за стрункою фігурою. На фотографіях, зроблених на місці презентації парфуму, 24-річна модель виглядає дуже худою.

Британська модель, яка дотримувалася суворої дієти і фізичних вправ для того, щоб прийти у форму перед зйомками у фільмі "Трансформери: Темна сторона Місяця", виглядала помітно схудлою в порівнянні з минулим роком, зазначає видання.

Відверта сукня тільки підкреслила тонку талію і худі руки актриси.

Модель, яка зустрічається з актором Джейсоном Стетхемом, розповідала на початку цього року про те, як вона важко працює над своєю фігурою.

"Це дуже важка робота. У мене є три особистих тренера - Джеймс Дуіган у Лондоні, Джейсон Волш в Лос-Анджелесі, і мій друг Джастін в Нью-Йорку. Це означає, що не можна знайти причин, щоб не піти у тренажерний зал де б я не була", - підкреслила актриса.

Говорячи про те, що вона їсть, щоб залишатися стрункою, Розі сказала: "Все починається з фізичних вправ. Після цього ви прагнете стежити за собою і починаєте харчуватися здоровою їжею".

Прес-секретар акторки повідомив раніше, що залишатися здоровою - це одне з головних завдань у житті Розі.

Зараз ви читаєте новину «Розі Хантінгтон-Вайтлі через дієти тане на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі