середа, 26 липня 2023 16:24

Розходилися декілька разів: дружина Рєзнікова розказала про сварки з чоловіком
5

Фото: instagram.com/yulia_zoriy

Дружина міністра оборони України Олексія Резнікова Юлія Зорій відкрила завісу особистого життя.

Жінка зізналася, що перш ніж одружитися, вони з чоловіком багато працювали над стосунками. Про це розповіла в інтерв'ю "КП в Україні".

"До того моменту, коли ми одружилися, ми сварилися, розходилися і сходилися декілька разів. І якщо деякі пари проходять це після шлюбу, ми пройшли до шлюбу. Усі сварки, розбіжності, образи ми лишили там", – пригадала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я ревнувала" – Єфросініна знайшла в телефоні чоловіка повідомлення від інших жінок

Зорій додала, що підтримує зв'язок із донькою Рєзнікова Анастасією від попереднього шлюбу, її дітьми та навіть колишньою дружиною міністра.

"Ми всі, на щастя, добре спілкуємося, ладнаємо, товаришуємо. Ми чудово спілкуємось і з мамою Насті, першою дружиною Олексія. Іноді збираємось усі разом. У нас дуже прикольні, здорові стосунки. Вона дуже класна жінка, дуже поважаю її", – зазначила.

37-річна ведуча Зорій та 57-річний Рєзніков одружилися влітку 2020 року. Проте через карантинні обмеження весілля не було. Святкування буде попереду, після перемоги, сказала дружина міністра. Можливо відсвяткують у звільненому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Розходилися декілька разів: дружина Рєзнікова розказала про сварки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі