пʼятниця, 02 листопада 2012 11:25

Роберта Паттінсона одягли у шкіряний плащ з шипами

Роберт Паттінсон прикрасив обкладинку листопадового номера L'uomo Vogue.

На знімку Роб постає з задумливим поглядом, насупленим чолом і з розпатланим волоссям. Не виключено, що фотографія була зроблена в період, коли актор страшенно переживав через зраду Крістен Стюарт. На іншому знімку Паттінсон позував у образі такого собі воїна: шкіряний плащ з металевими шипами, високо збите волосся, в очах якась рішучість. Це вже не Едвард Каллен, а Едвард руки-ножиці.

Шанувальники актора вже оцінили знімки по достоїнству і в один голос твердять, що в подібному образі Роб ідеально підходить на роль головного героя в екранізації роману "П'ятдесят відтінків сірого" - Крістіана Грея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паттінсону запропонували $12 млн за рекламу парфуму Dior

Втім, про екранізацію нашумілого роману в Голлівуді тільки подумують. А Роб поки готується до виходу на червону (точніше, чорну) килимову доріжку на світовій прем'єрі останньої частини "Сутінкової саги" в компанії з Крістен.

Судячи з останніх повідомлень, у пари все добре. Так, вчора актори відвідали вечірку на честь Гелловіна на голлівудському кладовищі Forever. Зірки міцно трималися за руки і надягли на обличчя прозорі маски, намагаючись обдурити папараці. "Невже ці двоє, найупізнаваніші і найбільш обговорювані особи на "фабриці мрій", сподівалися когось дійсно провести?" - дивуються американські журналісти.

Зараз ви читаєте новину «Роберта Паттінсона одягли у шкіряний плащ з шипами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі