вівторок, 02 жовтня 2012 15:10

Роберта Паттінсона визнали найсексуальнішим чоловіком року

Роберта Паттінсона визнали найсексуальнішим чоловіком року
Актор обігнав навіть Джонні Деппа Фото: donbass.ua

Роберт Паттінсон визнаний "найсексуальнішим чоловіком 2012" британським журналом Glamour.

До честі Роба варто відзначити, що рейтинг, який щорічно складається на основі читацького голосування, він очолює вже четвертий рік поспіль.

Зірці "Сутінків" вдалося на цей раз обійти таких серйозних конкурентів, як Том Хіддлстон, актор зайняв друге місце, і Джонні Депп - третє місце.

На четвертому місці, за підсумками опитування, в якому взяли участь більше 40 тисяч читачок, опинився імпозантний Майкл Фассбендер. На п'ятому - зірка серіалу "Шерлок" Бенедикт Камбербетч, який, за чутками, зустрічається з російською моделлю Катериною Єлізаровою.

"Навіть не знаю, чи можна мене віднести до числа найсексуальніших чоловіків світу, - зауважив в одному з інтерв'ю Камбербетч. - Я й на звання найсексуальнішого чоловіка в квартирі-то не тягну. При тому що живу один".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду

Також в топі опинилися Роберт Дауні-молодший, Тейлор Лотнер, Пол Веслі і Джеймс Макевой, а замикає десятку зірка серіалу "Тюдори" Генрі Кевелл.

Зараз ви читаєте новину «Роберта Паттінсона визнали найсексуальнішим чоловіком року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі