четвер, 30 серпня 2012 10:17

Роберт Паттінсон вирішив поговорити зі зрадницею Крістен Стюарт

Роберт Паттінсон вирішив поговорити зі зрадницею Крістен Стюарт
Актор пом'якшав Фото: news.passion.ru

Минулого місяця актор Роберт Паттінсон з'їхав з особняка, в якому жив зі своєю коханою Крістен Стюарт. Він категорично відмовлявся обговорювати з дівчиною обставини її зради з режисером Рупертом Сандерсом і довгий час не спілкувався з журналістами. Здавалося, між молодими людьми все скінчено. Однак, за чутками, зоряна любовна сага все ж не закінчена.

Останні кілька тижнів Роб старанно промоутує фільм "Космополіс". Хлопець намагається не забувати про своїх шанувальників і з задоволенням роздає автографи і позує для фотожурналістів.

Крістен, на жаль, поки не може впоратися з тугою. В наступному місяці у неї намічена участь у кінофестивалі в Торонто. А до цього, на думку світських хронікерів, актриса навряд чи зважиться з'явитися на публіці.

Але Робу, за словами друзів, вже стало шкода колегу. Паттінсон досить довго кріпився, але тепер він готовий зустрітися з Крістен і обговорити неприємну ситуацію, що склалася, віч на віч і в спокійній обстановці.

"Вона давно благала його про зустріч. Крістен хоче все пояснити і поговорити. Однозначно, вона свого домоглася - Роб готовий до зустрічі, - запевняють в оточенні актора. - Він розуміє, що Крістен опинилася в дуже непростій ситуації. Адже вона не тільки розбила його серце. В очах громадськості тепер Стюарт виглядає негідницею, а всі симпатії дісталися Робу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт після зради Роберту Паттінсону соромиться виходити в люди

Одним словом, актор пом'якшав. Тепер шанувальники пари гадають, чи вдасться молодим людям відновити стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон вирішив поговорити зі зрадницею Крістен Стюарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі