пʼятниця, 05 листопада 2010 09:13

Ріанна вразила елегантністю (ФОТО)

R'n'B-співачка Ріанна відома своєю любов'ю до зміни іміджу і незвичайного вбрання. Дівчина з'являється то в образі агресивної пані, то в амплуа "забавного дівчиська". Але за нагоди вона може бути дуже простою і вишуканою. Так, на похоронну церемонію в Барбадосі Ріанна прибула одягненою в стилі "Джекі О".

У Барбадосі пройшла церемонія прощання з колишнім прем'єр-міністром країни Девідом Томпсоном. Серед офіційних осіб була помічена і відома співачка. 22-річна Ріанна була одягнена в блузу кремового відтінку і довгі чорні брюки. Своє вогненно-руде волосся дівчина зібрала і прикрила широкополим чорним капелюшком.

Раніше в одному з інтерв'ю Ріанна зізналася, що її яскравий червоний колір волосся псує їй життя. Зокрема, їй доводиться відмовлятися від вбрання білих кольорів, оскільки після декількох годин носіння вони приходять в повну непридатність.

"Я дуже сильно люблю червоний колір, і саме тому в моєму гардеробі одягу таких відтінків дуже багато, як і білого, але, на жаль, від білого мені просто довелося відмовитися через колір волосся".

Як відзначає Daily Mail, за останній тиждень Ріанні довелося пережити втрату ще однієї близької людини - нещодавно від лейкемії померла 11-річна співачка Шеннон Таварез, з якою Рі була в дуже дружніх стосунках і всіляко опікала.

Плюс до цього, зараз Ріанну терзає почуття провини через те, що вона не змогла бути присутньою на весіллі іншої своєї подруги Кеті Перрі.

"Я ніколи собі цього не пробачу, - розповіла співачка під час радіошоу Райана Сікреста. - У мене тоді видався божевільний тиждень, і я просто не могла перемкнутися з роботи на що-небудь інше".

Також Ріанна заявила, що зараз подумує про дует з Пері.

"Якось Кеті прислала мені пісню, і вона дуже хотіла, щоб я виконала частину. І я тоді подумала: "Круто! Звісно!" - тому що пісня була приголомшлива. Очевидно, незабаром ми її запишемо", - розповіла співачка.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Ріанна вразила елегантністю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі