середа, 28 березня 2012 15:17

Ріанна після закінчення дієти продовжує худнути
7

Фото: Фото: Reuters

Відома Барбадоська виконавиця Ріанна різко схудла, що відзначили багато світських хронікерів. Однак артистка зізналася, що дієту закинула, але вага продовжує знижуватися.

Смуглява красуня Ріанна ніколи не відрізнялася худорбою. Швидше навпаки - її округлі форми зводили з розуму добру половину чоловічого населення планети. Артистка була обличчям багатьох відомих брендів одягу, а на сцену виходила виключно у відвертих вбраннях. Проте останнім часом світські хронікери відзначили дивовижну стрункість виконавиці, яка буквально кидалася в очі через невластиві для дівчини довгі стильні сукні, які вона вибирала для виходів на заходи.

Тоді-то Ріанна і зізналася, що три місяці сиділа на спеціальній голлівудської дієті. Ось тільки зараз вона її закинула, а вага все одно продовжує зникати. З чим це пов'язано, незрозуміло, заявила артистка, яку така швидка втрата маси тіла явно турбує. 23-річна співачка припустила, що всьому виною напружений графік роботи. Але навіть це не може бути причиною, адже тепер Ріанна їсть все, ні в чому себе не обмежуючи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна поміняла сексуальні вбрання на військову форму

Варто зазначити, що артистка абсолютно не приховує свій секрет схуднення. Персональну дієту для Ріанни розробив її тренер Харлі Пастернак. Дієта складається з п'яти прийомів їжі на добу і занять спортом по п'ять-шість днів на тиждень. Тренування складаються з п'яти циклів тривалістю по п'ять хвилин.

Батько Ріанни Рональд Фенті дуже задоволений тим, що його дочка схудла. Як з'ясувалося, раніше він висловлював своєму чаду свої побоювання з приводу її форм. Йому здавалося, що вона злегка розповніла. Проте на нещодавній премії "Греммі" Рональд Фенті із задоволенням відзначив, що Ріанна знову в прекрасній формі і повернула свої колишні розміри. Але якщо артистка продовжить в тому ж темпі втрачати вагу, її батькові варто всерйоз потурбуватися здоров'ям своєї знаменитої дочки.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна після закінчення дієти продовжує худнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі