неділя, 17 квітня 2022 11:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Режисер "Джеймса Бонда" врятував цуценя з-під завалів у Харківській області

Американський режисер Кері Фукунага, який відомий стрічками "007: Не час помирати", "Джейн Ейр" та "Воно", врятував з-під завалів у Харківській області цуценя.

Про це у своєму Twitter повідомив засновник організації World Central Kitchen Хосе Андрес. Він разом із режисером та іншими волонтерами доставляє їжу у різні куточки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Stand up for Ukraine за підтримки Елтона Джона, Måneskin та інших зірок зібрала понад $10 млрд

"Мій новоспечений найкращий друг Кері Фукунага – неймовірна людина, він вже кілька тижнів допомагає нам із World Central Kitchen. У Дергачі, північніше Харкова він з-під завалів врятував друга. Поки ми доставляємо їжу, на місцях маємо змогу робити безліч інших речей", – написав.

Автор: twitter.com/chefjoseandres
  Кері Фукунага разом із волонтерами доставляє їжу у різні куточки України
Кері Фукунага разом із волонтерами доставляє їжу у різні куточки України
Канадська модель і дієтологиня, мати найбагатшої людини світу Ілона Маска Мей звернулася до українців. Вона "заговорила" українською і закликала фанів і всіх небайдужих підтримувати Збройні сили України. В описі до ролика прикріпила спецрахунок Нацбанку, аби кожен охочий міг підтримати українських бійців.
Зараз ви читаєте новину «Режисер "Джеймса Бонда" врятував цуценя з-під завалів у Харківській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі