пʼятниця, 20 червня 2014 18:46

Пишні груди та пружні сідниці - в яких купальниках зірки підкреслюють свої принади
9

Аліна Гросу
Фото: соцмережі
Анастасія Волочкова
Анна Сєдокова
Анна Сєдокова
Даша Астаф'єва

Зірки шоу-бізнесу підготувалися до літа, як слід. Деякі уже встигли насолодитися сонцем, а заодно похизуватися у купальниках. Свої знімки охоче викладають на своїх сторінках соцмереж.

Справжньою фанаткою купальників називає себе співачка Катерина Бужинська. Має їх безліч.

"Я лев по знаку зодіаку, знак вогню і сонця. Тому люблю літо, море, тепло, а все це неможливо без купальника. І, як будь-якій жінці, на пляжі мені хочеться виглядати яскравою і ефектною. Купальник повинен красиво підкреслювати фігуру, то беру такий, щоб лягав рівно по тілу, - розповідає кореспонденту "Gazeta.ua" співачка. - На морі намагаюся засмагати більше у відкритих купальниках, іноді навіть одягаю стрінги. У басейні, навпаки, віддаю перевагу закритим купальникам".

Вже кілька років Бужинська є співзасновником і офіційною особою купальних костюмів відомої марки Gottex.

"Щорічно проводжу фотосесію нової колекції пляжного одягу. Всі купальники - ізраїльського виробництва. Такі носили Елізабет Тейлор і принцеса Діана. Пам'ятаю, якось відпочивала в друзів у Криму, у яких живуть два чорних лабрадора. Після моря повісила свій купальник сушитися, а коли за ним повернулася, виявила його в будці. Найцікавіше, що забрати його було просто нереально" — додала Катерина.

Пропонуємо добірку фотознімків з соцмереж зірок, які у своїх мікроблогах викладають фото з відпочинку, на якому позують у купальниках. Більшість полюбляють відкриті яскраві купальники з зав'язками, які ідеально підкреслюють форми зірок.

Зараз ви читаєте новину «Пишні груди та пружні сідниці - в яких купальниках зірки підкреслюють свої принади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі