субота, 04 червня 2022 11:05

Продала фото дітей за $14 млн і колекціонує холодну зброю: маловідомі факти про іменинницю Анджеліну Джолі
5

4 червня одна з найпопулярніших акторок Голлівуду Анджеліна Джолі відзначає 47-річчя. Американська кінозірка активно підтримує Україну у війні, яку розв'язала 24 лютого Росія. А наприкінці квітня вирішила відвідати Україну та зустріла переселенців у Львові.

Артистка знялася у безлічі популярних фільмів, створила зразкову сім'ю з американським актором Бредом Піттом та розлучилася з голлівудським секс-символом.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші факти з життя Джолі, про які ви могли не знати.

1. Джолі - це друге ім'я знаменитості, яке перекладається як "гарна". Справжнє ж прізвище Анджеліни - Войт. Втім, через погані взаємини із зірковим батьком, актором Джоном Войтом, дівчина відмовилася від усього, що з ним пов'язано.

2. У 12 років почала колекціонувати холодну зброю. Перший ніж подарувала їй мама. Разом вони часто відвідували ярмарки в стилі епохи Відродження. Джолі пояснює, що її приваблюють ножі з усього світу, тому що вони "нагадують про історію... у них є щось красиве і традиційне". Зараз же захоплення Джолі розділяє її син Меддокс.

3. Перше кохання Джолі зустріла у 14 років. Тоді її мати Маршелін Бертран дозволила хлопцеві жити з ними під одним дахом. Стосунки тривали два роки, а після розставання дівчина захопилася акторською майстерністю.

4. У зірки шестеро дітей, троє з яких всиновлені. Актриса не раз зізнавалася, що не хотіла власних нащадків, однак її вже колишній чоловік Пітт вплинув на її рішення. Пара разом виховувала Шайло, Вів'єн, Медокса, Захару, Нокса і Пакса.

4 червня одна з найпопулярніших акторок Голлівуду Анджеліна Джолі відзначає 47-річчя
Фото: Getty Images
4 червня одна з найпопулярніших акторок Голлівуду Анджеліна Джолі відзначає 47-річчя
Американська кінозірка активно підтримує Україну у війні, яку розв'язала 24 лютого Росія
У зірки шестеро дітей, троє з яких всиновлені
Актриса не раз зізнавалася, що не хотіла власних нащадків, однак її вже колишній чоловік-актор Бред Пітт вплинув на її рішення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім головних чоловіків Мерилін Монро: від бейсболіста до президента США

5. Знаменитість видалила собі молочні залози і яєчники. Наштовхнула на таке рішення акторку її спадковість. Вона піддавалася великій ймовірності розвитку раку, від якого померла її тітка та мати. Дана операція допомогла їй знизити ризик з 87% до 5%.

6. Джолі - третя актриса у світі (після Джулії Робертс і Камерон Діаз), якій заплатили за роботу в одному фільмі $20 млн. Даний випадок стався під час зйомок у картині "Містер і місіс Сміт", де і познайомилася зірка з ексчоловіком Піттом.

7. Кінозірка слідує правилу третин. Це означає, що 1/3 заробленого вона витрачає, 1/3 віддає та 1/3 відкладає.

8. Перші фото її близнюків Вів'єн і Нокс були продані за $14 млн журналам People і Hello. Гроші віддали Фонду Джолі-Пітт.

9. Джолі сама виконує складні трюки у фільмах. У ролі Лари Крофт актриса виконувала 80% усіх трюків, вдаючись до допомоги дублерів тільки в крайніх випадках. Саймон Крейн, її тренер по "Солт", каже, що 99% трюків в цьому фільмі актриса виконувала сама.

Американська кінозірка Анджеліна Джолі тепер має каблучку із зображенням мапи України. Срібну каблучку з маленькою країною подарували, коли вона приїжджала до Львова.

Зараз ви читаєте новину «Продала фото дітей за $14 млн і колекціонує холодну зброю: маловідомі факти про іменинницю Анджеліну Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі