вівторок, 05 жовтня 2021 12:57

"Повірити не міг, що відбуватиметься така ж*па" – Кошовий розповів, чи спілкується з луганськими друзями
5

Актор Студії "Квартал 95" 38-річний Євген Кошовий поділився, чи продовжує спілкування з друзями з Луганську. Гуморист народився на Харківщині, але з шести років жив у місті Алчевськ Луганської області.

Кошовий розповів, що востаннє виступали в Луганську 2014 року. Цим поділився в інтерв'ю для YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер".

"Це було в Палаці культури імені Леніна. 16 квітня. Чому запам'ятав дату? Тому що востаннє бачив тата. Коли ми виступали в Луганську, вже тоді були заворушки біля СБУ. Потім, ясна річ, вже "в'їжджаєш". Незрозуміло, що відбувається, якісь незрозумілі прапори. Ніхто ще не розумів, у що це обернеться. Живучи на Донбасі, я повірити не міг, що відбуватиметься така ж*па", – сказав він.

Ведучий востаннє бачився з батьком на тому ж виступі.

Актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий поділився, чи підтримує зв'язок з друзями з Луганську
Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi
Актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий поділився, чи підтримує зв'язок з друзями з Луганську
Кошовий розповів, що востаннє виступали в Луганську 2014 року
Актор поділився, що ті друзі, хто залишився в Луганську, "перейшли на бік сепарів"
Ведучий востаннє бачився з батьком на тому ж концерті в Луганську 16 квітня 2014 року

"Він прийшов на концерт. Кажу: "Ми ще з тобою поговоримо". Я поїхав, і 22 числа в нього стався інсульт. Швидко так він пішов. Це були проблеми зі здоров'ям. Усі болячки він приховував", – додав актор.

Артист також розповів, чи підтримує зв'язок з друзями з Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kyivstoner під сміх журналістів з Челябінська кликав Росію до Києва

"Ні. З тих, хто залишився – вони перейшли на бік сепарів. Це було, напевно, так зручно. Нікуди не виїжджати, нікого не захищати й перейти на бік зла. Усі, з ким спілкувався, з ким були в Луганську – половина хлопців працює у нас в авторській групі, Луганська Збірна вся переїхала. Ті пацани, з якими грали у КВН, переїхали ще до війни. Побачили для себе перспективу тут", – зауважив Кошовий.

"Квартал 95" є українофобами. Про це написала доктор філологічних наук, професор Києво-Могилянської академії Лариса Масенко. Йдеться про 10-хвилинний ролик із вечірнього шоу "кварталівців" під російською назвою "Не бордель, а Шмарочос! Как девушки легкого поведения перешли на украинский".

Зараз ви читаєте новину «"Повірити не міг, що відбуватиметься така ж*па" – Кошовий розповів, чи спілкується з луганськими друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі