вівторок, 14 вересня 2021 11:16

Kyivstoner під сміх журналістів з Челябінська кликав Росію до Києва

Kyivstoner під сміх журналістів з Челябінська кликав Росію до Києва
Kyivstoner у центрі Києва дав інтерв'ю двом російським журналістам із Челябінська і пошепки скандував слово "Россия". Фото: скріншот з відео

Репер із Києва Kyivstoner, справжнє ім'я Альберт Васильєв, потрапив у скандал. Виконавець у центрі столиці пошепки скандував слово "Россия", спілкуючись із журналістами з Челябінська, РФ.

Реакцію на це опублікував громадський активіст Сергій Стерненко в YouТube.

"Пацани, братва. Ви приїхали. Гості з Челябінська...", – сказав Васильєв двом громадянам РФ.

Стерненко нагадав, що у Васильєва багато друзів з Росії. Зокрема, скандальний репер, який заперечує окупацію Криму, Баста. Він же Василь Вакуленко.

Васильєв неодноразово розповідав, що він "поза політикою".

"Коли кажуть, що вони поза політикою, то це означає тільки одне. Що їм абсолютно байдуже, плювати на всіх наших захисників, які віддали своє життя, щоб оці всі, які поза політикою, могли обійматися з росіянами, давати інтерв'ю і розповідати, як вони поза політикою", - наголосив Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репер-"кримнашист" Баста знову їде заробляти в Україну

За інформацією активіста, Kyivstoner, окрім українського громадянства, має ще американське.

"Але я не розумію, навіщо він став громадянином Сполучених Штатів. Навіщо йому паспорт з поганої Америки, якщо він так сильно любить Росію і постійно туди катається. Він настільки часто буває на Росії, що його вже варто було називати не Kyivstonerом, а moskvastoneroм", - сказав Стерненко.

В Instagram у приватному листуванні з одним із користувачів репер поцікавився, чому бачитися з росіянами й скандувати "Россия" – злочин.

"Тому що в нас іде війна вже вісім років", – зауважили Васильєву у відповідь.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

З початку російської агресії на Донбасі під час боїв загинули 2694 українських військовослужбовців, зазнали поранень 10 237, повідомляли Збройні сили України в травні.

Зараз ви читаєте новину «Kyivstoner під сміх журналістів з Челябінська кликав Росію до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі