середа, 23 жовтня 2024 10:29

"Постійно кидає в цю історію" - MamaRika відверто розповіла про проблеми з алкоголем
3

MamaRika
Фото: instagram.com/mamarika_official
MamaRika
MamaRika

Українська співачка MamaRika зізналась, що мала проблеми з алкоголем.

У шоу "Рожева пранама" артистка пояснила, що це передалося їй генетично.

"У мене були проблеми з алкоголем. Бо мій батько алкоголік зі стажем. І я це бачила, тому кармічно мене постійно кидає в цю історію. Є постійні спокуси протягом усього життя. Коли я зривалася на ось ці алкогольні періоди, у мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчуючи особистим життям. Я була в повній емоційній ямі. Тобто це мінус повний. Коли я вигрібала з цих станів, у мене відразу все йшло вгору", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Умовно три відра води" - Віктор Бронюк розказав, як схуд на 30 кг

Додала, що в якийсь період пообіцяла собі не вживати алкоголь рік.

"Навіть коли ти випиваєш келих шампанського, то в цей момент я "мінусую" себе. Навіть на фізичному рівні, коли я п'ю, у мене сідають голосові зв'язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що мені не можна вживати алкоголь. У тебе є приклад, стоп. Я про те, що це дуже згубна історія. Вона дуже сильно знищує на рівні кармічному і не лише. І нагрібає дуже багато проблем. Я колись пообіцяла собі не пити рік, а не робила цього три. І мені так добре було. Я познайомилася з Сергієм, по музиці пішла вгору", - поділилась виконавиця.

Раніше MamaRika прокоментувала кризу в стосунках з чоловіком - Сергієм Середою. Зірка зазначила, що пара досі має проблеми в шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «"Постійно кидає в цю історію" - MamaRika відверто розповіла про проблеми з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі