середа, 23 жовтня 2024 14:22

У зрадниці Повалій конфіскували елітне майно та права на пісні
3

Таїсія Повалій
Фото: Скріншот
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

У співачки-зрадниці Таїсії Повалій, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ і диктатора Володимира Путіна, конфіскували елітне майно в Україні та права на пісні.

На користь держави у артистки відібрали авто BMW, майнові права на музику та слова до дев'яти творів, а саме "Обниму тебя", "Любить, понимать и слушать", "Ангелы-хранители", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки любви", "Больше чем близко", "Я лечу в даль с тобой синюю", "Доброе утро".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поїхав на заробітки" - львівський блогер втік з України після рейду ТЦК

Крім цього, конфіскували сім земельних ділянок у Київській області, житловий будинок, домоволодіння, травматичну та мисливську зброю, йдеться у рішенні Вищого антикорупційного суду.

Під час засідання не називали імені виконавиці, проти якої застосували санкції. Однак, за інформацією "Суспільного" мова йшла саме про Повалій.

У лютому Служба безпеки України заочно повідомила про підозру Повалій за трьома кримінальними статтями: колабораційна діяльність, публічні заклики до агресивної війни і виправдовування збройної агресії РФ проти України.

Торік у вересні Повалій виступила у тимчасово окупованому Луганську. У серпні президент Володимир Зеленський анонсував позбавлення зрадників звань і нагород.

Зараз ви читаєте новину «У зрадниці Повалій конфіскували елітне майно та права на пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі