вівторок, 22 жовтня 2024 13:59

10 найяскравіших фотосесій зірки українського кіно Анни Кошмал
15

Анна Кошмал
Фото: instagram.com/smorkovkina
Анна Кошмал
Анна Кошмал
Анна Кошмал
Анна Кошмал

Українська акторка Анна Кошмал відзначає 30-річчя. Жінка здобула популярність ролями у серіалах "Слуга народу", "Свати", "Село на мільйон", "Папік", "Будиночок на щастя" та інших.

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з життя зірка та її яскраві фото.

Народилася Анна в Києві, у сім'ї вчительки та військового. З шести років займалася балетом, після чого перейшла на бальні танці. З часом захопилася співом і в 2010-му вступила до Київського естрадно-циркового училища.

На знімальний майданчик Кошмал потрапила випадково. Її помітив режисер серіалу "Свати" і запросив на роль старшої онуки Жені. Раніше Анна знімалася з росіянами, але в 2022 році вона засудила повномасштабне вторгнення РФ й розірвала зв'язки з колегами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилась зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару за 10 років: фото в юності й зараз

Взимку 2017 року акторка вийшла заміж за чоловіка, на ім'я Іван. Через рік народила сина Михайла, а у вересні цього року оголосила про другу вагітність Про особисте життя знаменитість нічого не розповідає.

"Я не люблю показувати особисте життя на публіку, бо це святе. Це те, чим я не готова жертвувати, ділитися заради новин. Мені не подобається, коли обговорюють мене зайвий раз незнайомі мені люди", - зізнавалась артистка в "ЖВЛ".

Кошмал веде активний спосіб життя. Крім зйомок займається спортом, танцями й практикує йогу. За 30 років Анна жодного разу не вдавалася до уколів краси та пластичних операцій. Навіть жартувала, що досі доводиться грати дітей на знімальному майданчику.

@annakoshmal_

готуюсь до втходу на сцену✨ нова вистава "СЕРЦЕЇДКИ" ❤️

♬ Я щаслива - Лікарі кажуть - Klavdia Petrivna

Раніше Кошмал опублікувала рандомні фото, на яких показала своє життя протягом двох тижнів. Зокрема, позувала з сином Михайлом, матір'ю Тамарою і свекрухою Даною.

Зараз ви читаєте новину «10 найяскравіших фотосесій зірки українського кіно Анни Кошмал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі