четвер, 04 квітня 2024 14:42

Популярний ведучий зізнався, як схуд на 31 кг: фото до та після
8

Фіма Константиновський у підлітковому віці
Фото: instagram.com/fimakonst
Фіма Константиновський у підлітковому віці
Архівні фото Константиновського
Архівні фото Константиновського
Архівні фото Константиновського

Гуморист та ведучий Фіма Константиновський шокував, як схуд на 31 кг за чотири місяці.

В інтерв'ю "Новому каналі" артист зазначив, що це було в підлітковому віці.

"Я з дитинства був не худеньким, та мені постійно повторювали: "Все піде в зріст". Та якби так, то вже був би під чотири метри, мабуть. У 19 років моя вага перевищила 100 кг. Якось купив сорочку та приміряв удома. А тато подивився і сказав: "Маленький розмір". Це була правда, бо ґудзики трошечки не витримували. Тато сказав повернути її. Але я відмовився: "Ні, вона мені подобається, я залишу. І схудну". На що він відповів: "Та не вдасться". І ми побилися об заклад, аби довести, що я можу", - пригадав Фіма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різатдінова показала результат лікування прищів: фото до та після

Додав, що його спосіб точно не є порадою тим, хто хоче скинути вагу.

"Думаю, будь-який дієтолог погодиться, що цей метод точно не корисний і не здоровий. Одразу ж скажу, що спортом я не міг займатися, бо якось грав у великий теніс і пошкодив спину. Тому не можна було відвідувати спортзал. Оскільки я азартний, в мене б не вистачило терпіння худнути на три кілограми в місяць. Потрібно було одразу бачити результат, щоб не втратити мотивацію і запал, з яким почав. Тому проводив без їжі три дні, потім їв невеличкими порціями і знову три дні без їжі. Наголошу: зараз я усвідомлюю, що це неправильно, але така моя історія", - підсумував Константиновський.

Раніше Константиновський відповів, чому не захищає Україну на фронті. Чоловік зізнався, що йому страшно йти на передову. Додав, що кожен у тилу має робити все, аби пришвидшити нашу перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Популярний ведучий зізнався, як схуд на 31 кг: фото до та після». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі