четвер, 04 квітня 2024 11:24

Різатдінова показала результат лікування прищів: фото до та після
6

Анна Різатдінова розказала, як лікувала акне
Фото: instagram.com/anna_rizatdinova
Анна Різатдінова розказала, як лікувала акне
Анна Різатдінова розказала, як лікувала акне
Анна Різатдінова розказала, як лікувала акне
Анна Різатдінова розказала, як лікувала акне

Гімнастка 30-річна Ганна Різатдінова поділилась з прихильниками відвертими фото.

У своєму Instagram жінка показала чесні знімки свого обличчя після того, як їй вдалося побороти акне. Також вона опублікувала кадри в період активної стадії захворювання.

"Коли в повідомленнях мене запитують: "Які процедури робили, щоб отримати таку шкіру?" - одразу відповідаю, що лікувала акне без будь-яких процедур. Звісно, у кожного своя історія, але варто памʼятати: не завжди інʼєкції чи апаратні процедури можуть допомогти, потрібно починати з внутрішнього стану та підходити до розвʼязання проблеми комплексно. Я лікувала акне протягом пів року", - пояснила спортсменка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40-річна Осадча показалась без макіяжу і розкрила свій секрет молодості

Додала, що спочатку налагодила свій раціон, почала пити денну норму води і знайшла лікаря.

"Вже через два місяці лікування я побачила перші результати. Постійно контактувала з лікарем. Якщо в мене зʼявлявся новий висип, я одразу їй писала за кожен прищик, і ми могли щось змінювати в прийманні ліків. Саме такий підхід до лікування допоміг побороти акне і зараз я закінчила курс", - підсумувала Ганна.

Раніше Різатдінова повідомила про розрив із бойфрендом. Зазначила, що їхні стосунки не витримали тривалої розлуки. Зірка має сина Романа від олігарха Олександра Оніщенка. 2019 року пара оголосила про розлучення. Деякий час у Мережі ходили чутки про роман гімнастки з екс "Холостяком", футболістом Сергієм Мельником.

Зараз ви читаєте новину «Різатдінова показала результат лікування прищів: фото до та після». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі