вівторок, 05 грудня 2023 16:21

Помер український актор з фільму "Д'Артаньян та три мушкетери"
8

Сергій Кустов помер 77-му році життя
Фото: Facebook.com/TheFirstTheatre
Сергій Кустов помер 77-му році життя
Сергій Кустов помер 77-му році життя
Сергій Кустов помер 77-му році життя
Сергій Кустов помер 77-му році життя

Український актор театру, кіно і телебачення Сергій Кустов помер на 77-му році життя.

Зірки не стало 2 грудня в місті Нікополь Дніпропетровської області. Про це повідомила пресслужба Першого академічного театру для дітей та юнацтва у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 28-річний співак помер від укусу павука: фото

"Відійшов у засвіти наш народний артист України Сергій Павлович Кустов - епоха історії театрального Львова та цілої країни, наш старший колега, друг та наставник. Сергій Павлович присвятив нашому театру 55 років свого життя, за цей час зіграв понад 100 ролей, серед яких найвизначнішими були ролі Гамлета, Голохвастова у виставі "За двома зайцями", Робін Гуда та Лукаша у "Лісовій пісні", - йдеться у повідомленні.

Народний артист України відомий ролями у фільмах "Д'Артаньян і три мушкетери", "Повернення мушкетерів".

У середу, 1 листопада, помер відомий український телеведучий та диктор новин Анатолій Васянович. Йому було 80 років. Спочатку диктор працював під псевдонімом "Анатолій Васянюк", а вже в 1990-х роках під своїм справжнім ім'ям та прізвищем. Телебаченню Анатолій Семенович присвятив 32 роки свого життя. 2008-го пішов на пенсію.

Зараз ви читаєте новину «Помер український актор з фільму "Д'Артаньян та три мушкетери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі