понеділок, 22 січня 2024 11:28

Помер український актор і драматург Євген Хаїт
3

Євген Хаїт
Фото: Фото з соцмереж
Євген Хаїт
Євген Хаїт

У неділю, 21 січня, в Одесі помер український актор, сатирик і сценарист гумористичних шоу Євген Хаїт.

Знаменитість поховають на Таїровському цвинтарі. Про це повідомив народний артист України, депутат Одеської міської ради Олег Філімонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже підступна хвороба" - дружина Віталія Білоножка вперше розповіла подробиці його смерті

"Друзі! Сьогодні вранці пішов із життя наш друг, письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми товаришували та працювали з 1986 року Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоч на серці він ніколи не скаржився. І запанувала порожнеча. Пишу і до кінця не розумію, що сталося. Женька, розумниця, дуже тонка та талановита людина. Чудові вірші…", - йдеться у повідомленні.

Філімонов додав, що Хаїт дуже любив життя.

"Він співав з ансамблем дівчат. Проводив кастинг для "Голих і смішних" і мав славу знавця жіночої краси. Він не вживав спиртного і завжди заздрив мені, коли я в його присутності пив коньяк і говорив, ось мені б так! Женько, друже, без тебе так порожньо і погано! Спочивай з миром!", - написав артист.

Євген Хаїт був учасником команди КВК Одеського державного університету, актором "Джентельмен-шоу" та сценаристом проєкту "Голі та смішні".

Поліцейський департамент Лос-Анджелеса назвав офіційну причину смерті актора Меттью Перрі. Слідчі погодилися із висновками судмедекспертів і підтвердили, що зірка серіалу "Друзі" помер від передозування наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «Помер український актор і драматург Євген Хаїт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі