понеділок, 22 січня 2024 10:03

"Дуже підступна хвороба" - дружина Віталія Білоножка вперше розповіла подробиці його смерті
3

Віталій Білоніжко із дружиною
Фото: Фото із соцмереж
Віталій Білоножко
Віталій Білоножко

Дружина покійного народного артиста України Віталія Білоножка - Світлана - вперше розповіла подробиці його смерті.

У інтерв'ю YouTube-каналу Rostyslove Production жінка зазначила, що її коханий помер раптово.

"Він не дуже добре почувався. Цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися, ходили на крапельниці. Все було наче добре. Напередодні стало не дуже добре. Я викликала швидку, на що Віталік, який не любив лікуватися говорив: "Свєта, все буде добре, не треба". Та все ж таки лікарі були на порозі. Вони сказали, що стан поганий. Діабет - це дуже підступна хвороба. Забрали його в лікарню, лікували і наче все було нормально. І раптом 9 січня вранці зателефонували сину Євгену. І він говорить: "Мамо, сказали, що тато помер", - пригадала Світлана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин повідомила про смерть рідної людини

Співачка також пояснила, що через куріння і виснаження організму Білоножко рідко з'являвся на публіці.

"Він не хотів, щоб його бачили трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися, і казав: "Ох, я тоді заспіваю, тримайтеся". Це єдина причина. Він не з'являвся в публічних місцях, не хотів. Він все чекав, що буде краще, але продовжував курити і нікого не слухав", - підсумувала дружина народного артиста.

Віталій Білоножко працював у Чернігівській філармонії, а під час служби в армії був учасником Ансамблю пісні та танцю Київського військового округу. Закінчив Київську національну консерваторію імені П. І. Чайковського. Водночас працював солістом Київського театру естради на Подолі.

Крім цього артист працював солістом Держтелерадіо України. У 1999 році він разом з дружиною заснував регулярний Міжнародний фестиваль родинної творчості "Мелодія двох сердець".

Зараз ви читаєте новину «"Дуже підступна хвороба" - дружина Віталія Білоножка вперше розповіла подробиці його смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі