пʼятниця, 29 квітня 2011 17:27

"Половина дівок тут — елітні проститутки": зірки прийшли в клуб
8

Фото: Фото: Ольга Каменєва

28 квітня у ресторан "Touch cafe", де колись розташовувався один із найдорожчих клубів столиці "Декаданс Хаус" і улюблений заклад Андрія Ющенка, зійшовся український "бомонд".

Святкували запуск російського інтернет-глянцю "Mainpeople" в Києві.

О сьомій вечора перед входом вистелили червону доріжку. Зірки починають сходитися лише через годину. До ресторану їх запускають по списку.

Гостей в закладі пригощають коктейлями, шампанським та закусками із сиру. Першою приходить травесті-діва Монро із подружкою.

"Так, будеш давать интервью, не забудь сказать, что ты пришла со мной", - дає настанови подружці при вході.

Через кілька хвилин та кричить від радості, що канал її записував.

"Ну, видишь, попиарилась за мой счет", - жартує Монро, попиваючи шампанське.

По черзі заходять група "Алібі", скульптор Олег Пінчук, телеведучі Кульбаба і Тала Калатай, співачка Маша Фокіна та російський актор Костянтин Крюков.

За столиком, попиваючи шампанське, сидять дві подружки. Цікавлюся, чому прийшли до клубу.

"Ми потусуватись. Може вигорить когось підцепити. Якщо чесно, половина дівок тут — елітні проститутки. Це всі, хто із накачаними губами і грудьми. Вони дуже дорого виглядають, мають хороше личко. Приходять знімати багатих дядьок із товстим гаманцем. Таких теж видно за кілометр. Вони або в дорогих костюмах або в жлобських одежах, але на дорогих машинах".

Через півгодини дівчата мило бесідують із двома чоловіками в дорогих костюмах.

Зараз ви читаєте новину «"Половина дівок тут — елітні проститутки": зірки прийшли в клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі