середа, 25 грудня 2019 23:49

Показали фото Меган Маркл з першим бойфрендом на вечірці
5

15-річна Меган Маркл з тодішнім хлопцем Луїсом Сегурою
Фото: EYEVINE
Меган Маркл зі шкільними подругами
Меган Маркл на різдвяній вечірці 1997 року
Меган Маркл на різдвяній вечірці 1998 року
Меган Маркл вийшла за принца Гаррі у травні 2018-го

У мережі опублікували фото з різдвяної вечірки, на якій розважалась Герцогиня Сассекська Меган Маркл у підлітковому віці. Святкування тоді відбувалось у готелі Millenium Biltmore в Лос-Анджелесі.

На фото усміхнена 15-річна Меган позує з подругами. На одній зі світлин вона в обіймах тодішнього її хлопця Луїса Сегури. Для вечірки Маркл обрала довгу чорну сукню. Образ доповнила прямим волоссям і червоним манікюром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон здивувала стильним мереживом на королівському прийомі

Також у мережі з'явились фото з такої ж вечірки, тільки вже наступних років – 1997-го і 1998-го. Тоді майбутня дружина принца Гаррі одягла блискучу сукню з високим розрізом на нозі.

Автор: EYEVINE
  Меган Маркл на різдвяній вечірці 1998 року
Меган Маркл на різдвяній вечірці 1998 року

Ізраїльтянин Фредді Слівінскі створив Instagram-аккаунт, на якому розміщує фото користувачів, які схожі на різноманітних знаменитостей. Сторінка має назву "Same de la Same". Серед героїв блогу є працівниця авіакомпанії Крістін Прімроуз Матіс, яка жаліється на те, що її часто плутають з Герцогинею Сассекською Меган Маркл.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото Меган Маркл з першим бойфрендом на вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі