понеділок, 10 вересня 2012 14:37

Після смерті сина Дмитро Пєвцов може втратити батька

Після смерті сина Дмитро Пєвцов може втратити батька
У батька актора стався інсульт Фото: ИТАР-ТАСС

У житті Дмитра Пєвцова справжня чорна смуга. Він втратив старшого сина Данила, який випав з балкона третього поверху і помер у реанімації. Зараз стало відомо, що горе трапилося і з батьком актора. Виявилося, що його батька - Анатолія Івановича - на 82 році життя вразив інсульт. Про це розповіла мама актора Ноемі Роберт.

Здоров'я Анатолія Івановича почало погіршуватися останні пару років. Вже минулого року він не вставав з ліжка, а з людьми спілкувався тільки по телефону. 12 серпня цього року у батька Дмитра Пєвцова стався інсульт. Про це Ноемі Роберт розповіла тільки зараз.

"Це сталося вдома, - говорить мама Дмитра Пєвцова. - Чоловік вже тиждень перебуває в одній з підмосковних лікарень, я тільки що звідти. Ситуація більш ніж серйозна! Права сторона у нього постраждала. Рука вражена порівняно мало, а нога повністю паралізована. Надія на виліковування все ж є. Сьогодні я прийшла і побачила, що чоловік може злегка скорочувати м'язи паралізованої ноги. Це хороший знак! Сподіваємося, він буде ходити. А на мові це, слава Богу, абсолютно не позначилося".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дмитро Пєвцов зі сльозами на очах поховав свого сина

Нагадаємо, син відомого актора Дмитра Пєвцова - 22-річний Данило Пєвцов - помер в реанімації. Хлопець впав з балкона третього поверху під час вечірки у своєї приятельки в ніч на 25 серпня. Пєвцов-молодший переніс клінічну смерть і дві операції, тим не менш, це не допомогло йому вижити.

Зараз ви читаєте новину «Після смерті сина Дмитро Пєвцов може втратити батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі