понеділок, 27 серпня 2012 09:45

Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть

Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть
Операція пройшла успішно Фото: ИТАР-ТАСС

Старший син популярного російського актора Дмитра Пєвцова Данило випав з балкона третього поверху. Повідомляється, що хлопець веселився з друзями і перехилився через огорожу.

Нагадаємо, тривожна новина про нещасний випадок зі старшим сином Дмитра Пєвцова Данилом з'явилася днями. Повідомлялося, що 22-річний молодий чоловік госпіталізований у важкому стані до Боткінської лікарні Москви. Данило Пєвцов отримав травми після падіння з висоти. Зараз же стали відомі подробиці події.

Повідомляється, що падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. "О 4:50 ранку 22-річний молодий чоловік був доставлений у нейрохірургічне відділення Боткінської лікарні бригадою лікарів "швидкої допомоги" після падіння з балкона будинку № 33 по 1-й Брестській вулиці. Після проведення дослідчої перевірки оперативники схиляються до того, що стався нещасний випадок", - заявив представник правоохоронних органів.

Відзначається, що допомога приїхала вчасно, хвилина-друга зволікання могла коштувати життя молодого актора. На той момент Данило був у стані клінічної смерті, в зв'язку з чим медики прийняли рішення про екстрену операцію. Хірурги декілька годин боролися за життя хлопця. На щастя, все пройшло успішно. До кінця дня з операційної його перевели в реанімацію. Повідомляється, що тиск нормалізувався, проте робити якісь прогнози фахівці поки не поспішають.

У лікарню першими примчали сам Дмитро Пєвцов і мати Данила Лариса Блажко. Пізніше прибули друзі та колеги хлопця. Однак ані тих, ані інших у реанімацію не пустили. Є інформація про те, що як тільки Данило буде в транспортабельному стані, його відвезуть на лікування за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Дмитра Пєвцова упав з третього поверху і розбився

Між тим журналісти з'ясували подробиці нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. За словами сусідів, живе дівчина разом з батьком, однак він людина зайнята і часто виїжджає у справах. Ось хлопці та дівчата і скористалися відсутністю дорослих, влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували.

Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз. Друзі навіть не відразу оцінили всю серйозність ситуації, адже висота-то всього в три поверхи.

Зараз ви читаєте новину «Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі