четвер, 10 липня 2008 08:52

Пєвцов і Дроздова вперше показали свого сина (ФОТО)

Зоряна акторська пара - Ольга Дроздова і Дмитро Пєвцов - вперше вивела в світ свого однорічного малюка Єлісєя.

Через місяць Пєвцов-молодший відзначить свій перший день народження, а напередодні вшановували главу сімейства - Дмитру Пєвцову виповнилося 45 років.

Зазвичай консервативний в питаннях торжеств, іменинник відзначив свято в одному з своїх найулюбленіших московських ресторанів - в Центральному будинку літераторів. Якщо раніше, будучи неодруженим, Дмитро любив погуляти з розмахом і так, щоб стіни тремтіли, то тепер він зразковий сім"янин: вчора на святковій вечері зібралися тільки родичі. У їхньому колі маленький Єлісєй, одягнений в симпатичну толстовку з капюшоном, став, безумовно, головною зіркою вечора. Близько десяти вечори брат Пєвцова особисто відвіз малюка в будинок Ольги і Дмитра.

В розпал свята Дмитро, за свідченням очевидців, ледь не посварився зі своїм батьком - засмучений батько був вимушений вийти з ресторану. 75-річному заслуженому тренерові СРСР по п"ятиборству Анатолію Пєвцову довелося стояти на вулиці під дощем, поки друзі іменинника не відвезли його додому.

"Анатолій Іванович, ну що ж ви пішли від нас", - підбадьорювали родичі тата іменинника.

"Вони, здається, не сильно посварилися, - розповіли співробітники ресторану. - Він цього вечора був дуже нервовим, хоч і його день народження, ось і не стримався, мабуть. Висловив все батькові."

Як з"ясував "ТД", дружина Дмитра Ольга Дроздова особисто проконтролювала організацію свята. Актриса в черговий раз підтвердила, що у неї відмінний смак і чималі фінансові можливості - рахунок сягнув майже вісімдесяти тисяч рублів.

"Ольга Дроздова сама приїжджала в ресторан для того, щоб вибрати все меню для банкету, - розповідають в ресторані. - Вони з родичами вирішили усамітнитися в залі фонтану, який призначений виключно для прийому наших друзів."

Мабуть, найяскравішими подарунками для Дмитра стали підігнаний до входу ресторану дорогий мотоцикл і дві гітари, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Пєвцов і Дроздова вперше показали свого сина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі